• Podstawowa dokumentacja pracy placówki

• statut_2023.pdf

PROG._WYCH.-PROFILAK.-_NASZ.pdf

REGULAMINY I PROCEDURY OBOWIĄZUJĄCE W PRZEDSZKOLU ORAZ PLANY PRACY SĄ DOSTĘPNE W KANCELARII PRZEDSZKOLA. DOKUMENTY TE UDOSTĘPNIA DYREKTOR PRZEDSZKOLA.

ZESTAW PROGRAMÓW WYCHOWANIA PRZEDSZKOLNEGO OBOWIĄZUJĄCYCH W PRZEDSZKOLU NR 8 "ZIELONY OGRÓD" Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI ZNAJDUJE SIĘ W ZAKŁADCE "O PRZEDSZKOLU- OFERTA".

INTEGRALNĄ CZĘŚCIĄ TEGO ZESTAWU  PROGRAMÓW JEST :

- PROGRAM JĘZYKA ANGIELSKIEGO
          - PROGRAM NAUCZANIA RELIGII W PRZEDSZKOLU
          - PROGRAM WYCHOWANIA ZDROWOTNEGO W KONTEKŚCIE SZKOŁY PROMUJĄCEJ ZDROWIE
          - TREŚCI WYCHOWAWCZE REALIZOWANE W PRZEDSZKOLU

• Kontakty

• Galeria zdjęć