• KOLEJNY ROK REALIZACJI

• PROJEKT UNIJNY ZOSTAŁ ZAKOŃCZONY W LIPCU 2019 ROKU. JEDNAKŻE ZE WZGLĘDU NA MOŻLIWOŚĆ REALIZACJI ZAJĘĆ DLA DZIECI WG PROJEKTU, MIASTO TYCHY POSTANOWIŁO SFINANSOWAĆ W LATACH NASTĘPNYCH TE ZAJĘCIA JAKO GODZINY JST (JEDNOSTKI SAMORZĄDU TERYTORIALNEGO). STĄD DZIECI OBJĘTE W UBIEGŁYCH LATACH PROJEKTEM, A KONTYNUUJĄCE EDUKACJE PRZEDSZKOLNĄ MAJĄ MOŻLIWOŚĆ DODATKOWEGO UCZESTNICTWA W ZAJĘCIACH: TERAPII SI, ALTERNATYWNYCH METOD KOMUNIKACJI (MAKATON), ZAJĘĆ METODĄ SNOEZELEN, TERAPII RĘKI, ZAJĘĆ Z DZIEĆMI Z AUTYZMEM W TYM Z ZESPOŁEM ASPERGERA.

• Kontakty

• Galeria zdjęć