• INFORMACJE BIEŻĄCE

• WAŻNE OGŁOSZENIE - RADA RODZICÓW

SZANOWNI RODZICE! ZWRACAMY SIĘ Z UPRZEJMĄ PROŚBĄ O WPŁATY NA RADĘ RODZICÓW, GDYŻ- JAK DO TEJ PORY NIEWIELKI PROCENT RODZICÓW DZIECI UCZĘSZCZAJĄCYCH DO PRZEDSZKOLA DOKONAŁ TAKIEJ WPŁATY. W PLANIE NA ROK SZKOLNY 2021/2022 MAMY WIELE ATRAKCJI DODATKOWYCH DLA PAŃSTWA DZIECI, KTÓRE WPŁYNĄ Z PEWNOŚCIĄ NA ICH WSZECHSTRONNY ROZWÓJ LECZ PRZY WPŁACIE OK. 30% RODZICÓW FUNDUSZE SZYBKO SIĘ SKOŃCZĄ. PRZYPOMNIJMY JAKIEGO TYPU ATRAKCJE SĄ FIANSOWANE Z RADY RODZICÓW:

- ZABAWKI I POMOCE DYDAKTYCZNE NA WYPOSAŻENIE KAŻDEJ SALI;

- ATRAKCYJNE "SPOTKANIA ZE SZTUKĄ"-  CO MIESIĄC ZAPRASZAMY RÓŻNYCH ARTYSTÓW;

- DOGOTERAPIA- PLANOWANA PRZYNAJMNIEJ RAZ W KAŻDEJ GRUPIE WIEKOWEJ ORAZ W GRUPIE DZIECI OBJETYCH TERAPIĄ

- DOFINANSOWYWANIE  WYCIECZEK WYJAZDOWYCH;

- CZĘŚCIOWO REFUNDOWANIE PACZEK MIKOŁAJKOWYCH DLA DZIECI;

- INNE BIEŻĄCE ATRAKCJE.

WSZYSTKIE WPŁATY I WYPŁATY "PRZEPŁYWAJĄ" PRZEZ KONTO RADY RODZICÓW- NAWET, KIEDY RODZIC WPŁACA U INTENDENTA, TEN ZOBOWIĄZANY JEST DO WPŁATY W BANKU.

• Kontakty

• Galeria zdjęć